CreaUnit
DNA Concept Creatie Video Fotografie Mobiel

Dijk Natural Collections

Dijk natural collections

Met meer dan 25 jaar ervaring is Dijk Natural Collections een innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. De artikelen van Dijk vinden hun weg naar de grotere afnemers in Europa. De bekende tuincentrumketens behoren tot hun vaste klanten.

Workflow

concept
creatie
web
content
Dijk Natural Collections

Workflow

concept

Voor Dijk Natural Collections hebben we een restyling van de totale huisstijl ontwikkeld. Het logo heeft een opfrisbeurt gekregen en de slogan Inspired by Nature hebben we prominent neergezet om een statement te maken. Ook de sfeerfotografie heeft een nieuwe look & feel gekregen, passend bij de nieuwe, frisse huisstijl.

creatie

De nieuwe look & feel van Dijk Natural Collections is doorgevoerd in alle uitingen van het bedrijf. De fotografie sluit aan bij de nieuwe identiteit, de locatie, kleurgebruik en styling maken het beeld fris en van nu. Het magazine en de sfeerfolder hebben ook een complete restyling gekregen, waarbij de fotografie een prominente rol speelt.

web

De website van Dijk Natural Collections sluit naadloos aan op het nieuwe concept en staat bol van visuele inspiratie. Wij verzorgden het ontwerp, development en ontwikkelden alle content; tekst en beeld. De website is responsive, heeft 5 taalmodules en bevat relevante CTA-buttons.

content

Om klanten op de hoogte te houden, aanbiedingen te sturen en de nieuwe collecties aan te kondigen hebben we meerdere nieuwsbrieven ontwikkeld voor Dijk Natural Collections. Elke mailing is grafisch een feestje en bevat meerdere links naar landingspages en formulieren.