CreaUnit
DNA Concept Creatie Video Fotografie Mobiel

how do we do it

AMAZING WORKS door concept, creatie en content. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. CreaUnit staat voor creativiteit, daadkracht en kennis. In de afgelopen 25 jaar hebben we de wereld zien digitaliseren. Analytics zijn daarom steeds vaker ons vertrekpunt. Maar we gaan ook op zoek naar ‘the Why’. Wat drijft een ondernemer of bedrijf? Waarom doen ze wat ze doen? Dat willen we weten, dat willen we snappen. Maar uiteindelijk willen we maar één ding: mooie dingen maken die werken. Punt.

CONCEPT

Het startpunt is een ijzersterk idee, het concept is de route die volgt. In compacte sessies vormen we jouw dna, strategie en positionering. We maken helder wie je bent of wie je wilt zijn. Wat is je drive, waar wil je naartoe en welke route hoort daar dan bij? Wij helpen je jouw richting te bepalen. We stropen onze mouwen op en gaan graven, spitten en als het moet, zelfs hakken. We luisteren en gaan de dialoog aan, om zo een concept te ontwikkelen dat precies past bij jouw unieke identiteit.

CREATIE

Vanuit een krachtig concept geven we vorm aan jouw merk of bedrijf. Merkwaarden en USP’s zetten we om in sterke beelden en knappe typografie. We bundelen creatie en techniek en creëren o.a. strakke websites en slimme app’s. We hebben een no nonsense aanpak en we gebruiken onze ruim 25 jaar ervaring in de creatie van jouw online en offline visuele communicatiemiddelen. De uiteindelijke uitvoering is tenslotte bepalend voor hoe jouw creatie tot zijn recht komt. 

CONTENT

Goede content activeert en versterkt je merk of bedrijf, zo spreek je jouw specifieke doelgroep aan. Wij leveren relevante online en offline teksten en passende beelden die aansluiten bij de gebruiker en het gekozen medium. We maken de juiste planning voor je campagne, nieuwsbrieven of social media. We zorgen dat je consequent en relevant aanwezig bent en we monitoren aantallen, bezoekers en reacties. Zo kunnen we altijd de inhoud of frequentie aanpassen aan de vraag van jouw doelgroep.